Karamelli Trileçe
“Tres leches” (“üç süt”) pastası Latin Amerika’da 20. yüzyılda doğdu; Türkiye’de ise 2000’lerin ortasında, karamel sosla zenginleştirilerek “Karamelli Trileçe” adıyla menülere girdi. Popülerliği sosyal medyayla hızlandı; kafe ve pastanelerde klasikleşti.
Süt İşleri’nin en sevilen sütlü tatlılarından biri olan Karamelli Trileçe; Latin Amerika’dan gelen “tres leches” geleneğini Türkiye’ye özgü karamel aromasıyla buluşturuyor. İnce, yumuşak kek katmanlarımız, üçlü süt karışımı (tam yağlı süt, krema ve süt tozu) içinde özümseyerek son derece nemli bir doku kazanır. Üzerine döktüğümüz ev yapımı karamel sos, tüm tatlı boyunca süt tadının tatlı-ekşi dengesiyle parlamasını sağlar.
Özenle seçilmiş malzemelerle, katkısız ve taze olarak hazırlanan Karamelli Trileçe, misafirlerinize hafif bir sütlü son dokunuş sunar ve her lokmada zengin kremamsı lezzeti hissettirir. Pastane raflarında ya da evinizde her zaman ferah bir seçenek.